Det nyeste mode website er åbnet i Danmark

Nu blev det endelig tid til at det nyeste modesite åbnede dørerne i DK. Navnet får du om lidt – for lad os først lige se på hvad der gør dette website ekstra interessant, når man sammenligner med de mange andre muligheder der findes på nettet.

Hvorfor skulle den her fashionhjemmeside være speciel end de andre?

Meget simpelt faktisk: I stedet for at det er nødvendigt at kigge på alle de mange sites kan man slippe af sted med kun at kigge på ModeKup.dk – her samles nemlig alt, så du blot skal se et sted, og stadig kan få alt med på samme tid.

Hvorledes kan det lade sig gøre?

ModeKup har været så snedige at samle alle varer fra de helt store mode websites, herunder Stylepit, Boozt, Zalando samt mange andre. Det betyder at du sparer tid, og har muligheden for at finde alt som du skal bruge samme sted, i stedet for at skulle at kigge rundt på mange hjemmesider.

Kan man så købe hos ModeKup.dk?

Det kan man dog ikke, for det er stadig de oprindelige mode sider som står bag den del. Det smarte som ModeKup.dk i stedet gør er, at samle alle de her utroligt mange stykker tøj og mode, så du på samme side kan se alle modeprodukter og fashionprodukter. Det eneste du skal er blot at klikke på knapperne eller billederne, og så bliver du videresendt direkte hen til produktet hos Stylepit, Boozt, Zalando eller hvem det nu er som forhandler det.

Hvor kan man høre mere om det her fænomenale modesite?

Godt du spørger – for ModeKup er også yderst aktive på sociale media herunder fx Facebook, Pinterest og Google+. Du finder dem ved blot at søge efter dem på ModeKup.dk eller ModeKup.

Hvis man gerne vil komme i kontakt med skaberne af hjemmesiden – hvordan kommer man så det?

Vil du fx annoncere på websitet, komme med ris og ros eller noget andet, så skal du bare bevæge dig over til deres side med kontaktoplysninger. Her vil du kunne sende en mail direkte til dem som står bag siden.

Lad mig høre alle dine kommentarer i felterne herunder!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *