Ting, du skal vide om håndværkeren, badeværelser og indretning

Nettet er et godt sted at starte

Led alt det du kan. Google indtil, Google siger stop. Når du når dertil, vil det blive godt.

Nyt tøj er skønt. At gå rundt i butikkerne, og pludselig ”hey!”, den er da fed. Man kan mærke det, så man køber det.

Samme følelse kan du få, når du støder på toilettet. Og her et trick. Hvis du finder toilettet via Google, så gå ind på billedet, sådan at man kun ser billedet. Højre klik så, og vælg ”søg efter dette billede på Google”. Så kan du sammenligne al verdens forhandlere. Også dem i Norge, Sverige og Tyskland. Fragt derfra er ikke særligt dyrt.

 

Få overblikket: dette skal du vide om badeværelse

Hvis du så gerne vil have et nyt badeværelse, skal du finde blyanten frem. Badeværelser er omfattet flere regler. De er uoverskuelige og lavet til VVS’er. Almindelige mennesker kan ikke forstå dem. Kun fagfolk kan forstå, hvad der menes.

Det bliver værre. Projekt-badeværelse kan tage over 1 måned. En tommelfingerregel er at gang antallet af dage håndværkeren siger med 1,2. Så lander du ca. dér, hvor projektet er færdigt.

Heldigvis bliver det bedre.

For i alt dette, skal du egentlig bare:

  1. Holde øje med tilbuddene. Køb håndvasken, toilettet og bruseren når den er på tilbud
  2. Kontakte en mellem-stor virksomhed, der kan håndtere det
  3. Lad dem gå i gang, du har jo allerede materialet

Årsagen til at du selv skal ud og finde materiale er simpel. Sådan får du det billigst. Det er nemmere at få rabat i et stort byggemarked end hos en håndværker. Byggemarkeder køber enormt stort ind, det gør håndværkerne ikke. de laver måske 5 badeværelser om måneden, med lidt held. Og 5 toiletter giver ikke megen rabat.

Du skal vælge en mellem-stor virksomhed fordi, at det er helt perfekt. Du får kundeservice. De har tiden til dig, og har ikke for mange kunder om ørerne. Deres medarbejder er det perfekte antal. Alt for mange er skidt, da du hele tiden vil få en ny mand vadende ind i dit hjem. En lille virksomhed har ikke ressourcerne. Ejeren, lad os kalde ham Bent, vil skulle ud og finde en autoriseret VVS’er. Når hans høje løn er betalt, skal han finde en kloak mester. Og så en murer. Men så heller ikke flere – men der er pengene også snart brugt.

Hvis det ikke er nok, så se ting fra den virkelig verden – klik her og bliv inspireret. Her finder du badeværelser, som er blevet opført og som mennesker nu bor i.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *